Головна » 2023 » Травень » 23 » «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ СУДУ»
12:33
«ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ СУДУ»

З метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя, у Горохівському районному суді Волинської області, запроваджено проведення днів відкритих дверей.

Так, 18 травня 2023 року у Горохівському районному суді Волинської області  проведено День відкритих дверей.

Серед відвідувачів суду були учні з класними керівниками 1-3 класів Сілецької гімназії Горохівської міської ради.

Розпочинаючи даний захід суддя-спікер Василь СМЕТАНА коротко ознайомив учасників заходу з діяльністю суду та підходами до роботи, а також зазначив, що проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян та рівня довіри до суду. Учням був продемонстрований мультфільм «Їжак проти Рака» та надана можливість самостійно вирішити спір між головними героями в ролі «суддів». Діти розділились на дві команди та кожен наводив аргументи на підтримку свого героя.Також дітям було надано можливість відчути себе злочинцями. Працівник служби судової охорони одягав на бажаючих наручники, а також демонстрував інші засоби для охорони працівників суду (кийок, бронежилет, металодетектор та ін.)

У фінальній частині, за підсумками проведеного заходу Дня відкритих дверей, діти та висловили подяку керівництву суду за проведений захід.

Переглядів: 68 | Додав: siltse-school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar