Головна » 2021 » Травень » 18

21 квітня 2021 року представники 9 ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області відвідали освітній заклад Сілецької гімназії Горохівської міської ради Луцького району Волинської області, з метою інформування здобувачів освіти безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях.

Фахівці ДСНС провели зі школярами відкритий урок з питань безпеки життєдіяльності. Такі заходи відбуваються завдяки плідній співпраці між рятувальниками та працівниками закладів освіти і спрямовані для навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки.

Рятувальники розповіли про правила поведінки з вогнем та наочно продемонстрували, як користуватися вогнегасником. Також ознайомили присутніх з основними причинами виникнення пожеж, а також заходами, яких необхідно вживати щодо їх попередження.

Окрему увагу дітей рятувальники звертали на правила поведінки із вибухонебезпечними предметами та запобігання пожежам в екосистемах. Також здобувачам освіти донесено правила та умови в ... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: siltse-school | Дата: 18.05.2021 | Коментарі (0)

В Сілецькій гімназії реалізовано перший в Горохівській ОТГ проект «Відеоспостереження – безпека навчального процесу», метою якого є здійснення відеоспостереження в закладі освіти для посилення безпеки, контролю, дисципліни , запобігання ймовірним фактам булінгу. Безпека освітнього середовища, безпека дітей – одне з ключових завдань о ... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: siltse-school | Дата: 18.05.2021 | Коментарі (0)